Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد- حلقه‌های مفقوده صنعت ساختمان، مهندسان بیکار و خلأ «مجریان ذی‌صلاح» از محورهای گفت‌وگوی مشروح با رئیس سازمان نظام‌مهندسی ساختمان لرستان است.

منوچهر ماهرو بختیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حدود ۹ هزار نفر عضو نظام مهندسی ساختمان در رشته های هفت گانه هستند، گفت: از این تعداد حدود ۲۴۰۰ نفر دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی هستند که بیشترین پروانه های صادر شده در حوزه عمران- سازه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم که طرح مجریان ذی صلاح را در استان اجرایی کنیم، اظهار داشت: در این رابطه رایزنی هایی با شورای شهر خرم آباد و مسئولین شهرداری خرم آباد نیز داشته ایم و امیدواریم در استان به ویژه در خرم آباد طرح «پیمانکار ساخت» را اجرایی کنیم.

اجرای طرح مجریان ذی صلاح برای گروه های ساختمانی «ج» و «د»

وی با بیان اینکه امیدواریم این طرح را برای آن دسته از ساختمان هایی که سرمایه گذار برای مردم می سازد، گروه های ساختمانی «ج» و «د» اجرایی کنیم و همزمان با اجرای طرح مجریان ذی صلاح، طرح شناسنامه فنی ملکی را هم راه اندازی کنیم، تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی ملکی را به استثنای ساختمان های گروه «الف» برای همه ساختمان های گروه «ب»، «ج» و «د» در سطح استان اجرایی می کنیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان با تاکید بر اینکه بهره بردار باید متوجه شود زیر چه ساختمانی زندگی می کند، مجری پروژه چه کسی بوده و مشخصات فنی آن مشخص باشد، افزود: در روز مهندس هم میزبان استاندار لرستان هستیم و ۵ تا ۶ مطلب را به عنوان مسائل مهم و کلان سازمان نظام مهندسی مطرح می کنیم.

افزایش قابل توجه فارغ التحصیلان صنعت ساختمان و مشکل اشتغال آن ها

ماهرو بختیاری به مشکلات حوزه اشتغال مهندسین اشاره کرد و اظهار داشت: باتوجه به رکود مسکن و افزایش قابل توجه فارغ التحصیلان صنعت ساختمان، اشتغال این مهندسان عمده دغدغه ما شده است؛ عمده دغدغه مراجعین ما نیز همین مطلب است.

مجموعه اقتصادی استان می توانند ما را به عنوان یک مجموعه سرمایه گذاران خرد ببینند

وی خاطرنشان کرد: روز گذشته در اتاق بازرگانی خرم آباد جلسه ای داشتیم تا به کمک استاندار لرستان یک هلدینگ اقتصادی را با سرمایه گذاری بخش خصوصی راه اندازی کنیم، سازمان نظام مهندسی نیز نیروی متخصص کار را در اختیار دارد و به عنوان یک سازمان می تواند در روان سازی فرآیند زیرساخت ها و کار در این هلدینگ فعال باشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان یادآور شد: مجموعه اقتصادی استان می توانند ما را به عنوان یک مجموعه سرمایه گذاران خرد ببینند و نظام مهندسی توانایی حضور در هلدینگ های اقتصادی را دارد.

دستگاه ها تلاشی در اجرای قوانین و مقررات حوزه صنعت ساختمان ندارند

ماهرو بختیاری با اشاره به اجرایی نشدن قوانین حوزه صنعت ساختمان گفت: دستگاه ها تلاشی در اجرای قوانین و مقررات حوزه صنعت ساختمان ندارند، شهرداری یکی از مسائل مهمی که دارد این است که درآمد پایدار ندارد وهمین امر باعث شده نتوانیم به ضوابط و مقررات ملی ساختمان دست یابیم.

معضل دو نقشه ای بودن و به هم خوردن نظم معابر شهری لرستان

وی در بخش دیگری از سخنان خود به معضل دو نقشه ای بودن اشاره کرد و اظهار داشت: مشاور ذی صلاح صاحب فکر سالیان سال روی نقشه های تفصیلی شهر کار می کند و این نقشه ها تبدیل به کتابچه می شود و در سوی دیگر یک مالک خیلی راحت تمام آن زحمات مهندس مشاور را نادیده می گیرد و سطح اشغال را نسبت به طرح های تفصیلی نادیده می گیرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان با بیان اینکه باید این مشکل را حل کنیم، تصریح کرد: معضل دو نقشه ای بودن سبب به هم خوردن نظم معابر شهری نیز شده است.

جایگاه نظام مهندسی و مهندس نادیده گرفته می شود

ماهرو بختیاری با اشاره به اینکه اعتقاد دارم یکی از اهداف نامگذاری روز مهندس این است که مهندس ها عملکرد یکساله خود را مرور و ارزیابی کنند؛ در کجا مشکل داشته ایم و در کجا از کنار مسئولیت خود گذشته ایم، ادامه داد: امیدواریم در سال آینده بتوانیم در قبال مسئولیت هایی که داریم پاسخگو باشیم.

وی با بیان اینکه خیلی از دولتمردان ما نگاه مهندسی ندارند و جایگاه نظام مهندسی و مهندس را نادیده می گیرند، تصریح کرد: امیدواریم روزی برسد همه مردم به این موضوع پی ببرند که توسعه نتیجه تعامل با مهندس است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان با تاکید بر اینکه ما یک ظرفیت فنی در استان هستیم و در تمام طرح ها می توانیم موثر باشیم، از جمله  در طرح های بازآفرینی، مقاوم سازی، بافت های فرسوده و ... افزود: می توانیم خدمات مهندسی را ارزان تر هم بدهیم.

ماهرو بختیاری با اشاره به موضوع آموزش مهندسین گفت: ما در این حوزه دست تنها هستیم، مهندسین ما دارای اختلاف سطح علمی فاحشی هستند، لذا باید مهندسینی که ورود می کنند به بحث ساختمان را آموزش دهیم.

وی تصریح کرد: دوره های آموزش علمی، عملی و باز آموزی را در دستور کار داریم، راه و شهرسازی هم در این حوزه به سازمان کمک می کنند اما آموزش ها باید فراگیر باشد.

فعالیت آزمایشگاه های بتن در سراسر استان

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان با بیان اینکه سعی کرده ایم با تشکیل و تکمیل کمیته ها و کمیسیون ها و کارگروه های تخصصی؛ وظایف را به اعضای سازمان محول کنیم و این در جهت شفاف سازی است، افزود: یکی از کارهایی که در این دوره انجام داده ایم همسان سازی گزارش ها بوده است که یک وحدت رویه در استان داشته باشیم.

ماهرو بختیاری از آغاز پیاده سازی سامانه «ارجاع الکترونیکی کار» در سطح شهرستان خرم آباد خبر داد و گفت: در سنوات گذشته نرم افزارهای این حوزه را داشتیم اما شفاف نبود و الان این اقدامات شفاف شده است.

وی با بیان اینکه سعی داریم تا ابتدای سال آینده در همه شهرستان ها این طرح را اجرایی کنیم، تصریح کرد: آزمایشگاه های بتن در سراسر استان راه اندازی شده، آزمایشگاه های جوش را هم سال آینده راه اندازی می کنیم.

نظام فنی اجرایی یکپارچه در بخش غیردولتی نداریم

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه همین قانون فعلی نظام مهندسی، قانون بسیار خوبی است، افزود: متاسفانه نظام فنی اجرایی یکپارچه در بخش غیردولتی نداریم اما همین اجرای قوانین و مقررات را اگر همه سازمان به آن پایبند باشند وضعیت ساخت و ساز خیلی بهتر می شود.

سیستمی کار کردن در زنجیره صنعت ساختمان یک چالش خیلی مهم است که هنوز نتوانسته ایم زنجیره را پای کار بیاوریم

ماهرو بختیاری با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی به تنهایی نمی تواند همه بار حوزه صنعت ساختمان را به دوش بکشد، تصریح کرد: سیستمی کار کردن در این زنجیره صنعت ساختمان یک چالش خیلی مهم است که هنوز نتوانسته ایم زنجیره را پای کار بیاوریم.

وی با اشاره به اینکه امروز باید بحث مدیریت انرژی و بحث های کلان زیست محیطی را در صنعت ساختمان داشته باشیم، نباید همچنان درگیر مقررات باشیم، این ها جزو بدیهیات است، یادآور شد: نظام مهندسی به تنهایی نمی تواند بر تمام مشکلات فائق شود، بایستی همه بخش ها بیایند و کمک کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان ادامه داد: اگر قرار باشد به ترویج مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرسازی به عنوان یک فرهنگ نگاه شود، بایستی رسانه ها پای کار بیایند، فرهنگ سازی را با یک سازمان نمی توان تکمیل کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۹۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟

کی ام سی ایگل به‌عنوان خودروی فیس لیفت شده داخلی رونمایی شد؛ با مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل همراه ما باشد.

به گزارش گجت نیوز، هنگامی که بحث خرید خودروی زیر یک میلیارد تومان مونتاژی مطرح می‌شود، نام محصولاتی همچون جک J۴ و ام وی ام X۲۲ Pro بر سر زبان‌ها می‌افتد. جک J۴ محصول شرکت کرمان موتور بوده که به‌دلیل ظاهر نه‌چندان دلچسب آن، خریداران را دو به شک می‌کرد.

از یک سو این محصول در رده قیمتی خود کیفیت ساخت بهتری را به نسبت خودرو‌های داخلی به خریداران تقدیم می‌کرد و از سوی دیگر به‌دلیل ظاهر زشت خود نمی‌توانست قشر جوان جامعه را مجاب به پرداخت هزینه کند.

چند سالی می‌شود جک J۴ به‌عنوان یک محصول با تیراژ بالا در کارخانجات کرمان موتور مونتاژ شده و در بازار به فروش می‌رسد. کرمان موتور برای حفظ جایگاه و محبوبیت فروش این محصول در بازار‌های داخلی و افزایش توانایی رقابت این محصول با mvm x۲۲ pro پلتفرم این خودرو چینی را از شرکت مبدا خریداری کرده است تا با ایجاد تغییراتی در المان‌های ظاهری این خودرو، آن را به محصولی جذاب تبدیل کند و نتیجه کار نیز منجر به تولید خودرویی با نام ایگل شده است.

اگر اخبار خودرو را دنبال کرده باشید می‌دانید که ایگل محصول جدید شرکت کرمان موتور بوده که مهندسان ایرانی با ایجاد تغییراتی بر روی ساختار جک j۴ آن را تولید کرده‌اند؛ اما این تغییرات شامل چه مواردی می‌شوند؟

برسی تفاوت‌های جک J۴ و گی ام سی ایگل

در ادامه این مطلب به تغییراتی که مهندسان شرکت کرمان موتور روی خودروی جک J۴ انجام داده‌اند، می‌پردازیم.

با وجود یکسان بودن پلتفرم دو خودرو، ایگل را می‌توان نسخه فیس لیفت شده جک J۴ به‌حساب آورد. هر دو خودرو در تمای نما‌ها دارای شمای نسبتا یکسانی هستند؛ اما تغییرات در هر سمت خودرو ایگل وجود دارد که این محصول را به خودرویی جذاب و جوان‌پسند تبدیل کرده است.

بازطراحی چهره جک J۴ توسط مهندسان ایرانی سبب شده تا نمای ساده و زمخت این خودرو تغییر کند و ظاهر بیش از حد ساده این محصول به‌مراتب بهتر شود. برای طراحی چراغ‌های نمای جلویی ایگل، از خودرو جک J۷ الهام گرفته شده است. چراغ‌ها در ایگل به‌صورت کشیده طراحی شده و در جلوپنجره خودرو شاهد کروم‌کاری‌های متعدد هستیم. کروم‌کاری‌ها در این محصول به‌صورت لانه زنبوری نبوده و دارای طراحی کشیده هستند و چراغ‌های جانبی خودرو را به یک‌دیگر مرتبط می‌سازند.

طراحی نمای عقب خودرو نیز مدرن‌تر شده و شاهد طراحی به‌روزتری هستیم. البته مهندسان کرمان موتور، طراحی چراغ‌های عقب این خودرو را تغییر نداده‌اند و تنها گرافیک داخلی چراغ‌ها دستخوش تغییرات شده است.

مقایسه کابین جک J۴ با کی ام سی ایگل

تفاوت‌های ایجاد شده در کابین خودرو ایگل، به دو مورد بسیار ساده محدود می‌شود. اولین تغییر مربوط به برداشته شدن لوگوی جک از روی غربیلک فرمان و جایگزین شدن آن با لوگوی KMC می‌شود و مورد دوم به اضافه شدن تریم دو رنگ رودری‌ها و صندلی محدود می‌شود.

در واقع در بازطراحی جک J۴ تغییر خاصی در کابین این محصول نیفتاده و شاهد همان طراحی گذشته هستیم. در بخش میانی داشبورد شاهد کرو‌م‌کاری U شکل هستیم که مانیتور و دریچه‌های میانی سیستم تهویه را در خود جای داده است. در بخش پایینی این قسمت هم شاهد دکمه‌های کنترلی سیستم تهویه نیمه اتومات این خودرو هستیم.

مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل در بخش پیشرانه

قلب تپنده محصول جدید کرمان موتور از لحاظ مشخصات فنی با نمونه قبلی هیچ تفاوتی ندارد و شاهد همان پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری با توان تولید ۱۰۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۶ نیوتن‌متر گشتاور هستیم.

البته از لحاظ نرم افزاری شاهد ری‌مپ شدن خودرو با نرم‌افزار شرکت کرمان موتور هستیم؛ مهندسان کرمان موتور مدعی شده‌اند که ایگل به نسبت نمونه پیشین، سازگاری بهتری با بنزین داخلی دارد و می‌تواند فرآیند احتراق را کامل‌تر به انجام برساند.

جعبه‌دنده ایگل همانند J۴ از نوع CVT بوده که توان تولید شده توسط موتور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. البته مهندسان کرمان موتور برای کاهش قیمت و ایجاد تنوع در محصولات خود، قول عرضه ایگل با دنده دستی را نیز داده‌اند که به‌زودی شاهد عرضه این محصول به بازار خواهیم بود.

ایمنی و امکانات رفاهی

مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل در بخش امکانات رفاهی و ایمنی به ما نشان می‌دهد که نسخه پایه محصول جدید کرمان موتور تفاوتی با نمونه پیشین ندارد؛ اما نسخه فول ایگل قرار است به سانروف برقی و استارت دکمه‌ای نیز مجهز شود.

از امکانات پایه کی ام سی ایگل می‌توان به چراغ‌های LED جلو، فرمان برقی مهز به دکمه‌های کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل، شیشه‌ها و تنظیم آینه‌های بغل برقی، روکش‌های چرمی صندلی‌ها با تریم دو رنگ جدید، کروز کنترل و قابلیت محدود کردن سرعت، کامپیوتر سفری در وسط کلاستر آنالوگ، تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو از داخل کابین، سنسور نور، چراغ بدرقه، سامانه نظارت بر فشار باد تایرها، کیسه هوا برای راننده و شاگرد، ترمز‌های ضد قفل ABS و سیستم توزیع الکترونیکی نیرو EBD اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی