Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان، رحمن قلاوند مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با توجه به عضویت جناب آقای کاظمی در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد پلدختر از وی درخواست نمود تا مشکل ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان پلدختر که با قراردادی در گذشته مورد استفاده دانشگاههای شهرستان قرار گرفته و امکان ارائه شایسته خدمات آموزش فنی و حرفه ای به مردم شهرستان را کاهش داده است، حل نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این جلسه پیرامون مسائل و مشکلات مراکز از جمله تجهیزات کارگاهها، مربیان و کارکنان مرکز، افزایش دوره های آموزشی مرکز متناسب با نیاز منطقه از جمله جوشکاری لوله ها و اتصالات و .... بحث و تبادل نظر شد.

تامین تجهیزات  و مربیان مورد نیاز

همچنین حاضرین نیازهای بازار کار شهرستان پلدختر را مورد بررسی قرار دادند تا بر اساس این نیازها حرفه های آموزشی مورد نیاز شهرستان شناسایی و تجهیزات و مربی مورد نیاز آن تأمین شود

کاظمی نماینده شهرستان پلدختر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به وضعیت کشور و بازار کار، ما نیازمند به آموزشهای کاربردی هستیم که خروجی آن بتواند پاسخگوی نیاز بازار کار از نظر فنی، تخصصی و ... باشد.

وی افزود: فارغ التحصیلان برخی از دانشگاهها نمی توانند در بازار کار تأثیرگذار بوده و نیاز بازار کار را تأمین نمایند.

وظیفه فنی حرفه ای مهارت آموزی است

کاظمی گفت: وظیفه سازمان آموزش فنی و حرفه ای مهارت آموزی است و این مهارت آموزی باید با توجه به نیازهای بازار کار و جامعه هدف گذاری شود.

 

وی با تأکید بر این امر که مناطق مختلف قطعا دارای نیازهای متفاوتی نیز می باشند، گفت: از سازمان آموزش فنی و حرفه ای لازم است که در ابتدا نیازها احصا شده و سپس در برنامه ریزیها و سیاست گذاری مورد توجه قرار گیرند تا در مرحله اجرا بتواند نیازهای منطقه ای بازارکار شهرستانها و مناطق را تأمین کند.

نماینده شهرستان پلدختر در مجلس شورای اسلامی گفت: کارآموزانی که در کلاسهای آموزشی فنی و حرفه ای حضور یافته و از این دوره ها بهره برده اند، پس از اخذ گواهینامه مهارت باید بتوانند در رشته ای که هدف گذاری شده تأثیرگذار بوده و نیاز آن بخش از جامعه را تأمین کنند.

آموزش فنی حرفه ای و تامین بخش عمده ای از بازار کار

وی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان از قبیل تجهیزات، امکانات، مربیانی که تعلیم دیده و تربیت شده اند و همچنین کارآموزانی که در استان توسط مجموعه آموزش فنی و حرفه ای تعلیم دیده، مهارت آموخته و وارد بازار کار شده اند؛ قابل تقدیر و تحسین است.

کاظمی نماینده شهرستان پلدختر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آموزش فنی و حرفه ای با توجه به ابزار، امکانات، مربیان و فضاهایی که در اختیار دارد یقینا می تواند بخش عمده ای از نیاز بازار کار جامعه را تأمین کند.

جوانان بدنبال اشتغالند

کاظمی با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی و نقش آن در زندگی جوانان گفت: جوانان جامعه به دنبال اشتغال هستند و اشتغال نیز در صورتی انجام می گیرد که حرفه ای را به شکل تخصصی فرا گرفته باشند.

وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای بهترین جایگاه جهت تعلیم آموزش جوانان با توجه به نیاز بازار کار است و انتظار می رود جوانان بیشتر به سمت حرفه آموزی در آموزش فنی و حرفه ای روی آورند تا اینکه صرفا در دانشگاه مدرکی اخذ کنیم که هیچ کاربردی در جامعه برای ما نداشته باشد.

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی اشتغال بازار کار دانشگاه آزاد اسلامی فنی و حرفه ای مجلس شورای اسلامی راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۲۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از ایجاد ۲.۵ میلیون شغل و کاهش ۱.۵درصدی نرخ بیکاری از آغاز دولت سیزدهم تاکنون خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه ی اقتصادی پایدار در کشورها به شمار می رود. به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده ی بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد. بر این پایه سازمان بین المللی کار(I.L.O) آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می کند.

جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع نیروی خلاقیت و کاربردی خود را در یک فضای رقابتی در مسیر خدمت به مردم به کار می گیرند. این آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار که توسعه ی همه جانبه ی کشور را هدف قرار می دهد و سبب آسیب های مختلف اجتماعی می شود، جلوگیری به عمل می آورد.

مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با ارائه مهمترین خدمات و اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته، اظهار کرد: امسال در راستای تحقق شعار سال و کمک به صنعت و اقتصاد، ظرفیت مراکز جوار کارگاهی 50 درصد افزایش خواهد یافت.

وی از رشد 33 درصدی حوزه آموزش های فنی و حرفه‌ای و 38 درصدی سنجش صلاحیت حرفه ای در سال گذشته خبر داد و افزود: پارسال واگذاری امر آموزش های فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی هزار و 140 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: سال گذشته در حوزه کاهش نرخ بیکاری اتفاق قابل توجهی افتاد و یکی از وعده های دولت در حوزه اشتغال محقق شد، ضمن اینکه صدمات حین کار در سال گذشته 14درصد کاهش یافت.

عظیمی بیان کرد:  یکی از این ظرفیت‌ها، سرمایه نیروی انسانی است و یکی از ماموریت‌های دستگاه‌ها به ویژه رسانه‌ها، معرفی درست توانمندی‌های استان ها است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، کارگران را مجاهدان عرصه اقتصادی دانست و یادآور شد: هرچه قدر بخش خصوصی را تقویت و شرایطی را فراهم کنیم و مردم امور اقتصادی را دست بگیرند، موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم