Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بارانی با اشاره به اینکه از همان ابتدای حادثه سیل ویرانگر نسبت به تشکیل ستاد امدادرسانی به سیل‌زدگان هم استانی در محل سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان اقدام کرده‌ایم، گفت: در همان ابتدای حادثه طی ارسال نامه رسمی به استاندار لرستان، مدیریت بحران، معاونت هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل راه و شهرسازی در مشارکت تهیه طرح‌های مطالعاتی، مدیریت شهری، طرح جامع شهر، ارائه دیدگاه‌های فنی تخصصی برای جلوگیری از خسارات بلایای طبیعی و هرگونه همکاری ممکن آمادگی خود را اعلام داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون کمک‌های نقدی و غیر نقدی اعضا و سازمان‌ها بالغ‌بر ۵۰۰ میلیون تومان بوده است

وی گفت: با توجه به حضور فعال سازمان و مشارکت اعضا و رایزنی با دیگر سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان کشور جهت توجه بیشتر به مناطق سیل‌زده استان لرستان، تاکنون کمک‌های نقدی و غیر نقدی اعضا و سازمان‌ها بالغ‌بر ۵۰۰ میلیون تومان بوده است و از این محل کمک‌های بلاعوض به مهندسان مناطق سیل‌زده انجام داده و می‌دهیم و در حال رایزنی با بانک‌های عامل سازمان برای اخذ وام قرض‌الحسنه و کم‌بهره هستیم.

نایب‌رئیس اول سازمان نظام‌مهندسی ساختمان لرستان افزود: گروه‌های مختلف مهندسین سازمان استان برای مسائل پدافند غیرعامل، بررسی گاز کشی منازل، کنترل مضاعف و …بازدید داشته‌اند که گزارش‌های آن به سازمان رسیده است و همچنین گروهی دیگر از مهندسین روی مقاوم‌سازی ساختمان‌ها فعال می‌شوند.

امضای تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن لرستان

بارانی در ادامه ضمن اشاره با تفاهم‌نامه منعقده با بنیاد مسکن استان برای بازسازی ساختمان‌های مناطق سیل‌زده گفت: طی یک ماه گذشته با بنیاد مسکن استان تفاهم‌نامه‌ای بسته شد که مهندسان از جزئیات آن مطلع هستند و مشکلی از این بابت ندارند.

وی یادآور شد: حتی تعدادی از مهندسین سازمان درخواست ارائه خدمات مهندسی به‌صورت رایگان داده‌اند. این تفاهم‌نامه با توجه به اینکه در استان تائید نهایی نمی‌شد و به قول مسئولین بنیاد، پایتخت نشینان باید آن را تائید می‌کردند پس از رایزنی‌های مختلف در تاریخ ۲۱ اردیبهشت از طرف معاونت محترم عمرانی ابلاغ شد و با توجه به آسیب به مهندسان پلدختر و تعداد کم مهندسین دارای صلاحیت محاسبه و طراحی در آن مناطق فراخوان داده شد و مهندسان جدید آماده کارشده‌اند.

گلایه از مدیریت بحران لرستان به خاطر دعوت نکردن از مسئولان نظام مهندسی به جلسات تخصصی

نایب‌رئیس اول سازمان نظام‌مهندسی ساختمان لرستان افزود: این سازمان دارای ظرفیت‌های مختلفی از تخصص‌های گوناگون است و بارها در جلسات و رسانه‌ها اعلام کرده‌ایم نسبت به‌تمامی مسائل فنی در استان علاوه بر ساختمان از این ظرفیت توسط مدیران استفاده بشود و در این راستا دیدگاه مسئولین دولتی و حاکمیتی مهم است که به‌راحتی این ظرفیت را بپذیرند و مانند جلسه چند شب پیش با استاندار محترم نشود که رئیس بازسازی مناطق سیل زده اطلاعات ناقص و یک طرفه ای بدون دعوت از مسئولین سازمان ارائه داده بود.

بارانی ادامه داد: البته گلایه ما بیشتر از مدیریت بحران است که در مسائل مربوط به امور مهندسی باید از سازمان نظام مهندسی در تمام زمینه‌ها دعوت به عمل بیاورد و یک خط در میان این مهم صورت نگیرد.

ناهماهنگی‌ها ناشی از دیگر مدیریت‌هاست

وی گفت: مهندسان و سازمان نظام مهندسی به‌عنوان یک مجموعه حرفه‌ای هیچ بهانه و مشکلی از بابت ارائه خدمات به همتباران سیل‌زده نداشته و ندارند و اگر ناهماهنگی‌ها و عدم آمادگی در زمینه‌هایی به وجود می‌آید ناشی از دیگر مدیریت‌هاست که به روند روبه‌جلوی کارها لطمه می‌زند.

نایب‌رئیس اول سازمان نظام‌مهندسی ساختمان لرستان با تاکید بر اینکه خدمات مهندسان نه موضوعی سیاسی است و نه سازمان یک مجموعه دولتی یا حاکمیتی است که از بودجه و اعتبارات ملی و استانی تغذیه کند و خود را درگیر حواشی مدیریتی مختلف و روزمره کند، افزود: متأسفانه مدیران استانی در دوره‌های مختلف نتوانسته‌اند و یا نخواسته‌اند از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل این مجموعه تخصصی بهره ببرند و سعی می‌کنند آن را در حاشیه قرار دهند که امیدواریم این رویکرد به‌طور اساسی تغییر یابد.

به عنوان یک شهروند لرستانی بیشتر نگران عدم جبران خسارت‌های چند هزار میلیاردی به لرستان هستیم

بارانی یادآور شد: آنچه بر دوش مهندسان به عنوان یک وظیفه شهروندی گذاشته شده است در یک پروسه اصولی و منطقی پیش خواهد رفت و کاستی اگر وجود داشته باشد بر طرف خواهد شد. اما به عنوان یک شهروند لرستانی بیشتر نگران عدم جبران خسارت‌های چند هزار میلیاردی به لرستان هستیم.

بر اساس این گزارش، پیش از این استاندار لرستان در واکنش به عدم امضای فرم تعهد نظارت مسکن سیل زدگان، گفته بود: اگر نظام مهندسی احیاناً کار را تسهیل نکردند بگویید آدم‌های دیگری برای تأیید بیاوریم، بگوییم استان‌های معین بیایند کار کنند. نمی‌شود مردم را معطل این چیزها کرد.

مشروح اظهارات استاندار لرستان را اینجا می‌توانید بخوانید.

کد خبر 4620627

منبع: مهر

کلیدواژه: نظام مهندسی لرستان خرم آباد سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

10 میلیون عدد "وارفارین" ایرانی به‌زودی وارد بازار می‌شود

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه 190، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

انتهای پبام/

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی