Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سعید بارانی عصر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: پس از زلزله رودبار و منجیل، در سال ۷۴ قانون سازمان نظام مهندسی تصویب و در سال ۷۵ آیین نامه آن ابلاغ و اولین هیات مدیره تشکیل شد.

وی بیان کرد: بعد از زلزله بم در سال ۸۲ نگاه ویژه‌ای به سازمان نظام مهندسی ساختمان و مهندسان شد که تلنگر زلزله بم باعث تغییر شیوه نامه ها و آیین نامه ها در مورد ساخت و ساز شد و مهمترین موضوع بحث شناژ ساختمان ها مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از آن تاکنون موضوع شناژ ساختمان ها با فرهنگ سازی های صورت گرفته در بین جامعه ترویج داده شده که امروزه به خوبی این موضوع در قالب ساختمان های فلزی یا بتنی در حال انجام است.

بارانی ادامه داد: با وجود ۲۵ سال از عمر سازمان نظام مهندسی ساختمان، مهندسان وظیفه ای در حیطه ساختمان‌های بخش خصوصی، غیر دولتی، عمومی و پروژه هایی که اعتبار عمرانی ندارند، را بر عهده دارند.

وی اضافه کرد: بیش از ۱۰ هزار مهندس عضو سازمان نظام مهندسی لرستان هستند که نزدیک به چهار هزار عضو پروانه دار وجود دارد، بزرگترین تشکل حرفه‌ای استان را سازمان نظام مهندسی ساختمان تشکیل داده و همانطوری که بزرگترین تشکل حرفه‌ای کشور با بیش از نیم میلیون عضو ساختمان نظام مهندسی ساختمان هستند.

رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان لرستان یادآور شد: سازمان نظام مهندسی ساختمان از هفت رشته عمران، معماری، برق، مکانیک، نقشه بردار، شهرسازی و ترافیک تشکیل شده که سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان از ۶ رشته موجود خدمات خود را ارائه می دهد.

وی گفت: در بحث اجرا حدود سه سال است که در ساختمان‌های خاصی شروع به کار شده و مهندسان به اسم مدیریت پیمانه در این ساختمانهای مشغول به فعالیت شدند و با این صلاحیت و پایه‌ای که وجود دارد می‌توانیم مدعی این باشیم که سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان مرجعیت و فنی استان در کارهای مهندسی،فنی و عمرانی می باشد.

 بارانی گفت: وظیفه اصلی مهندسان این سازمان در حوزه ساختمان است و لزوماً این نیست که در همان حوزه ساختمان فعالیت کنند و خیلی از صلاحیت ها و کارها به صورت غیر مستقیم در حوزه مشاوره، پیمانکاران و کارفرمایان، مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان می باشند و برای همین امر مدعی هستیم که مرجعیت فنی، مهندسی و عمرانی خیلی از مسائل در حوزه عمرانی استان، سازمان نظام مهندسی ساختمان می باشد.

وی افزود: وظایف سازمان و مهندسان در قالب چهار ماموریت بنیادین اعم از تامین حقوق شهروندی، ارتقای کیفی ساختمان ها که در این راستا وظیفه داریم عمر مفید ساختمان را افزایش دهیم، پاسداشت حقوق حرفه‌ای و شان اجتماعی مهندسان و ترویج اخلاق حرفه‌ای و مهندسی که می‌توانند برای حفظ سرمایه های ملی و ساختمان ها و پروژه ها در حال احداث راهگشا باشند.

بارانی اضافه کرد: در هیئت مدیره هشتم سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان نگاه ویژه‌ای به خدمات شده که در این راستا یکی از خدمات مهم پیشبرد سیستم خدمات به صورت الکترونیکی می باشد و با توجه به شیوع ویروس کرونا این روند شدت گرفته و بیشتر خدمات ما به سمت الکترونیکی سوق داده شده و در حال اجرا می باشند که سامانه ارائه خدمات یکی از شفاف ترین سامانه های ارجاع کار با کمترین خطا می باشد.

وی گفت: قسمتی از خدمات ما هم با شهرداری ها مشترک است که اگر همکاری خوبی در این راستا صورت بگیرد ارائه خدمات بهتر انجام می شود.

وی با اشاره به راه اندازی مجریان ذیصلاح ساختمان در استان افزود: مجریان ذیصلاح را در ساختمان‌های ۸۰۰ و ۶۰۰ متر به بالا راه‌اندازی کرده‌ایم و در قانون و آیین نامه آمده که کل ساختمان ها باید مجری ذیصلاح داشته باشند ولی با توجه به مشکلات فرهنگی، سیستمی، تشکیلاتی، مدیریتی و سیاسی که وجود دارد تا حالا نتوانسته ایم این موضوع به خوبی اجرا شود.

بارانی بیان کرد: اما در استان لرستان چند سالی است که بحث مجری ذیصلاح در برخی از ساختمان ها عملیاتی شده که امیدواریم روزی به این نتیجه برسیم که ساختن کار مهندسی است و نظارت در ساختمان طراحی، تعمیر و نگهداری هم کار مهندسی می باشد.

 وی ادامه داد: خدمات نظام مهندسی ساختمان را در کل استان گسترش داده‌ایم به نحوی که در شهرهای کوچک از طریق دفتر رابط این نحوه ارتباط وجود دارد و خدمات ارائه می‌شود.

برچسب‌ها مهندسی خرم آباد فنی و مهندسی لرستان سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهندسی خرم آباد فنی و مهندسی مهندسی خرم آباد فنی و مهندسی لرستان سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور اخبار کنکور سازمان نظام مهندسی ساختمان ساختمان لرستان ساختمان ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ فرماندار بروجن گفت: رفع مشکلات و تسریع در روند توسعه روستای امام‌قیس بخش گندمان این شهرستان در اولویت کاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.
فتاح کرمی افزود: ساماندهی گلزار شهدا، تسریع در اجرای رفع تداخلات زمین‌های مستثنیات و ملی، تکمیل طرح حفر چاه آب آشامیدنی، اجرای طرح هادی روستایی و آسفالت معابر با اولویت دنبال و اجرایی شود.
وی افزود: تجهیز سالن ورزشی، اصلاح شبکه‌های برق روستایی، بهسازی جاده و کمربندی روستا، توسعه گردشگری، پیگیری و ایجاد بوم‌گردی در چشمه علی روستای امام‌قیس از مهمترین نیاز‌های توسعه‌ای این روستا است.
روستای امام قیس از توابع شهرستان بروجن و در فاصله ۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی